Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Aandoeningen

Overzicht van aandoeningen

Wij schrijven over verschillende aandoeningen in begrijpelijke taal. Je kunt deze pagina gebruiken om algemene informatie op te zoeken, ook kan je alvast kijken of jouw klachten in een specifiek patroon passen en informatie teruglezen na een behandeling.

Hoofdpijn

Vrijwel iedereen heeft het wel eens; hoofdpijn. Een grote groep mensen heeft het veel meer dan eens, dit kan diverse oorzaken hebben.

Nekpijn

Nekpijn kan erg vervelend zijn. In de meeste gevallen geeft het niet alleen lokaal klachten maar ook in de aangrenzende gebieden. Oorzaken kunnen uiteenlopend zijn, oplossingen dus ook.

Ademhalingsproblemen

Het kan erg beangstigend zijn om ademhalingsproblemen te hebben. Ademen is van levensbelang. Er is dan ook veel aan gelegen om te (be)handelen wanneer er om welke reden dan ook een kink in de kabel komt.

 

Vaatlijden

Onder vaatlijden verstaan we alle aandoeningen aan de aders, slagaders en lymfevaten. Aandoeningen hieraan kunnen verstrekkende gevolgen hebben, fysiotherapeuten kunnen bijdragen aan het voorkomen van problemen en ondersteunen bij het verhelpen ervan.
 
 

Openingstijden

Maandag8.00 – 17.30 uur
Dinsdag8.00 – 19.00 uur
Woensdag8.00 – 17.30 uur
Donderdag8.00 – 17.30 uur
Vrijdag8.00 – 17.00 uur