Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Fysio Fitness voor jongeren

Fysio Fitness voor jongeren

Ken je dat? Je kind wil graag sporten maar durft niet bij een sportclub aan te sluiten, of wil fitnessen maar mag dat niet vanwege de leeftijdsgrens bij sportscholen.

Bij Fysiotherapie Wieenhof bieden wij daarom fysiofitness aan voor jongeren. Hier trainen ze in een kleine groep van maximaal 5 personen onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut. Dit zorgt voor verantwoord trainen en preventie. Hoewel je sport in groepsverband, krijgt iedereen veel individuele aandacht en traint op zijn eigen niveau.

De beweegrichtlijn voor kinderen t/m 17 jaar adviseert dagelijks minimaal 1 uur matig tot zwaar intensief bewegen, en minstens 3 keer per week spier- en botversterkende activiteiten. Deelnemen aan fysiofitness helpt om aan deze richtlijn te voldoen.

Voorbeelden van doelen zijn:

  • Fit blijven of worden
  • Voorkomen of tegengaan van overgewicht
  • Sporten onder goede begeleiding bij een (lichamelijke) beperking
  • Volhouden van training na een revalidatieperiode

 

Veerle van Zadelhoff fysiotherapeut Venray Wieenhof 1

Hoe ziet fysiofitness eruit?

We beginnen met een gezamenlijke warming-up door sport en spel, gevolgd door circuittraining met kracht- en conditieoefeningen. We sluiten af met rek- en mobiliteitsoefeningen.

Veerle van Zadelhoff fysiotherapeut Venray Wieenhof 1

Dagen en tijden

  • Maandag     16:00-17:00
  • Vrijdag          15:00-16:00 en 16:00-17:00


Tarieven per maand

  • 1 keer in de week Fysio Fitness €41,-
  • 2 keer in de week Fysio Fitness €75,50

Aanmelding

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en een conditietest om een beeld te krijgen van de gezondheid en persoonlijke doel van de training. Op basis van deze informatie start je met sporten doormiddel van een trainingsschema dat speciaal voor jou is opgesteld. Dit schema wordt regelmatig met je doorgenomen en indien nodig aangepast.

  • Intake €60,- of vergoeding via aanvullende verzekering
  • Tussenevaluatie €45,- of vergoeding via aanvullende verzekering

Inhaallessen Fysio Fitness

Incidenteel afgezegde trainingen kunnen, in overleg met betrokken fysiotherapeuten van Fysiotherapie Wieenhof, op een ander tijdstip in dezelfde week, dan wel de week direct daarop volgend, worden ingehaald. Indien aan bovenstaande voorwaarden niet is voldaan, komt de training te vervallen. Een afgesproken inhaaltraining wordt direct als getraind beschouwd. Mis je een inhaaltraining, dan komt deze te vervallen.

Aanmelden of vragen?

Voor aanmelding of meer informatie kunt u bellen met de praktijk op het nummer (0478) 588 291 of reageren via de email: info@fysiotherapiewieenhof.nl

Openingstijden

Maandag8.00 – 17.30 uur
Dinsdag8.00 – 19.00 uur
Woensdag8.00 – 17.30 uur
Donderdag8.00 – 17.30 uur
Vrijdag8.00 – 17.00 uur