De praktijk

Fysiotherapie Fysiotherapie Wieenhof Venray

Bewegen het is de normaalste zaak van de wereld, we doen het de hele dag. Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend. Want stel je hebt beperkingen of klachten, zoals bijvoorbeeld pijn, stijfheid, krachtverlies, zwelling, houdings- of ademhalingsproblemen. Dan is bewegen een stuk moeilijker en niet bepaald vanzelfsprekend. Net als tal van klachten, zijn er veel oorzaken; overbelasting, veroudering, werkzaamheden, blessures of erfelijkheid. Ook de gevolgen zijn uiteenlopend. Door middel van fysiotherapie biedt Fysiotherapie Wieenhof een oplossing. Onze praktijk bezit zowel de faciliteiten als specialisaties om zorgvuldig en verantwoord aan jouw herstel te werken.

Dat doen we goed! Niet alleen omdat onze fysiotherapeuten zich in Venray dagelijks inzetten voor de beste zorg, cijfers bevestigen onze aanpak waarmee we doelmatig kwalitatieve en onderscheidende zorg verlenen! Niet voor niets zijn wij trots op het rapportcijfer 9.2 als patiënttevredenheidsscore.

Fysiotherapie Wieenhof Venray
Fysiotherapie Wieenhof Venray
Medische training fysiotherapie Wieenhof Venray
Fysiotherapie Wieenhof Venray
Fysiotherapie Wieenhof Venray
Fysiotherapie Wieenhof Venray

Gespecialiseerde fysiotherapie Venray

Voor algemene fysiotherapie ben je bij Fysiotherapie Wieenhof Venray vanzelfsprekend aan het juiste adres. Maar wist je dat we ook diverse specialisten in huis hebben? Daardoor is de werkwijze voor jouw herstel nóg effectiever. Bij ons verbeter en herstel je optimaal en actief, dat vinden wij belangrijk. Zowel in de behandelkamers als in onze oefenzaal, natuurlijk onder deskundige begeleiding, geheel afgestemd op jouw persoonlijk functioneringsniveau. Fijn om te weten: onze oefenzaal is voorzien van airconditioning, want fysiotherapie moet prettig zijn.

Niet geheel onbelangrijk: bij ons kun je direct terecht! Geen papierwerk, geen verwijsbrief van de huisarts maar onmiddellijk contact met de fysiotherapeut.

Openingstijden

Maandag8.00 – 17.30 uur
Dinsdag8.00 – 19.00 uur
Woensdag8.00 – 17.30 uur
Donderdag8.00 – 17.30 uur
Vrijdag8.00 – 17.00 uur