Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zorgvisie, visie en missie

Zorgvisie

Fysiotherapie Wieënhof is een praktijk voor fysiotherapie die ingesteld is op eerstelijns zorg. Wat dit inhoudt?  Patiënten kunnen in de meeste gevallen zonder verwijzing terecht bij onze fysiotherapeuten voor de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingssysteem. Op basis van zelfstandig onderzoek en diagnose worden de juiste behandeling, begeleiding en advies vastgesteld.  Dat doen we op een laagdrempelige en betrokken manier. Goed overleg vinden we belangrijk, zowel met de patiënt als met omringende zorgprofessionals.

Visie

Fysiotherapie Wieënhof in Venray, staat voor professionele, klantgerichte en innovatieve fysiotherapie. We streven naar een praktische fysiotherapeutische werkwijze die past binnen de zorgvisie. We laten ons graag goed informeren en kiezen voor uitgebreide bijscholing. Evidence based handelen en klinische expertise vertalen wij naar de voorkeuren van onze patiënten.

Missie

Doelmatige en effectieve zorg van stevige kwaliteit, een hoog serviceniveau en goede patiënttevredenheid. Daar staat Fysiotherapie Wieënhof voor en daar streven de fysiotherapeuten dagelijks naar in onze praktijk in Venray.

Openingstijden

Maandag8.00 – 17.30 uur
Dinsdag8.00 – 19.00 uur
Woensdag8.00 – 17.30 uur
Donderdag8.00 – 17.30 uur
Vrijdag8.00 – 17.00 uur