Fysiotherapeuten

Hieronder vind u al onze fysiotherapeuten en met een klik op de foto hun specialisaties.

Babs liep haar afstudeerstage bij fysiotherapie Wieënhof en had het daar zo naar haar zin dat ze bleef. Haar interesse in het vak is breed, het is dus niet verwonderlijk dat Babs al diverse verbijzonderingen op haar naam heeft staan. Zo is ze gespecialiseerd in oedeemtherapie, oncologische revalidatie, claudicatio intermittens (etalagebenen) en is ze bezig met de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut. In dat laatste -het werken met kinderen- heeft ze haar absolute passie gevonden. Dat ze iets kan en mag bijdragen aan de (motorische) ontwikkeling vindt ze erg bijzonder. Voor Babs is een behandeling in de kinderfysiotherapie pas geslaagd als haar cliëntjes met plezier naar de fysiotherapie komen (en als ze niet meer weg willen, dan weet ze dat ze het goed gedaan heeft).
Bas startte zijn studieloopbaan op het CIOS. Hij studeerde hier af in de vakken Fitness en Health, Ortho-bewegingsagogie en sportmassage, een mooie basis voor een opleiding tot fysiotherapeut dus en dat is niet toevallig want Bas wist al jaren dat hij dit wilde worden. Voor zijn afstudeerstage aan het CIOS heeft hij zes maanden les/begeleiding gegeven in een revalidatie kliniek in Oostenrijk en hier werd zijn zin in het vak nog verder aangewakkerd en bevestigd. Bas houdt van sport en revalidatie vindt ie bijzonder interessant. Wat hij het liefste doet is mensen weer op weg helpen naar sporthervatting.
Algemeen fysiotherapeut Dani Logtens is de nieuwste aanwinst in het team van Fysiotherapie Wieenhof. Deze sportieveling volgde zijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, dat deed ie met veel plezier en enthousiasme. Gedurende zijn eindstage op de kinderafdeling van een Arnhems revalidatiecentrum, heeft Dani ervaren dat zijn hart sneller gaat kloppen van kinderfysiotherapie. Hij is dan ook van plan zich hierin te specialiseren. In goed overleg met zichzelf heeft ie besloten om eerst wat vlieguren te maken voor hij zich op een volgende opleiding stort. Met zijn diploma vers op zak heeft Dani al op verschillende plaatsen van het vak geproefd voordat hij begon bij Fysiotherapie Wieenhof. Mensen met klachten aan de werverkolom, schouders en bekken komt ie in zijn werk tot dusver het meest tegen. 
David is een energiek en ondernemend type. Van stilzitten houdt ie niet, hij is constant bezig zich te ontwikkelen. In zijn werk als fysiotherapeut heeft David een voorkeur voor ‘hands on behandelingen’. Hij heeft daarom een uitgebreid pakket aan massage opleidingen op zijn naam staan, in het bijzonder richt hij zich op myofasciale problematiek en ook is ie oedeemtherapeut. Hoewel de basis van Davids fysiotherapie carrière ligt bij het CIOS (sportopleiding) merkte hij in de dagelijkse praktijk dat ie een bijzondere klik heeft met oudere mensen. Een masteropleiding tot geriatriefysiotherapeut was daarom een logische stap.
De loopbaan van Rob begon in het ziekenhuis, op de operatiekamer om precies te zijn. Omdat hij liever wakkere mensen zag dan slapende is hij na enige tijd overgestapt naar de fysiotherapie. Vol overgave en met hart en ziel heeft hij zich sindsdien op het vak gestort. Rob houdt ervan om mensen te coachen tijdens hun herstelproces. Rob is van vele markten thuis, zijn patiënten variëren in leeftijd van 0 tot 99 jaar. Problemen zijn er om op te lossen vindt hij, uitdagingen liggen overal.
Fysiotherapeut Veerle van Zadelhoff mag dan aan het begin van haar carrière staan, maar dat doet niets af aan haar kwaliteiten als behandelaar. In haar werk is ze secuur en rustig, en haar luisterend oor is groot. Veerle heeft er een hekel aan om mensen te behandelen als nummer en kiest er dus heel bewust voor om dit níét te doen.

Openingstijden

Maandag8.00 – 17.30 uur
Dinsdag8.00 – 19.00 uur
Woensdag8.00 – 17.30 uur
Donderdag8.00 – 17.30 uur
Vrijdag8.00 – 17.00 uur