Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Songbird massagewax

Fysiotherapie Wieenhof over Songbird massagewax

Bij Fysiotherapie Wieenhof doen we elke dag ons best om kwaliteit te leveren. Voor ons begint dat al bij de tussenstof die we gebruiken tijdens massagehandelingen. In de waxen van Songbird Naturals vinden wij het perfecte product voor elke massagetechniek.

Reguliere massageolie en massagewax kunnen op dezelfde manier worden gebruikt. Maar waar olie toch vooral glad is, biedt wax grip en de mogelijkheid om hierin eenvoudig te variëren. Dit komt doordat het pas vloeibaar wordt op de huid. Omdat massagewax bovendien minder snel door de huid wordt opgenomen dan olie is het erg zuinig in gebruik.

Maatwerk door Songbird massagewax

Songbird Naturals biedt allerlei verschillende soorten massage wax, deze zijn zo milieuvriendelijk en eerlijk mogelijk geproduceerd en helemaal natuurlijk. Er wordt een palet aan etherische oliën gebruikt waardoor ze allemaal variëren in werking en geur. Ook zijn er gradaties in stugheid van de wax. De ene behandeling vereist nu eenmaal meer grip dan de andere. De producten van Songbird maken maatwerk dus mogelijk.

Maatwerk door Songbird massagewax

Grip is nodig om massagewerk efficiënt en effectief te kunnen uitvoeren. Wij vinden dat het assortiment van Songbrid Naturals perfect aansluit op wat we in de praktijk nodig hebben. We kunnen wel zeggen dat er voor ieder type massagebehandeling een ideale tussenstof in het Songbird assortiment is.

Blij met Songbird

Het gebruik van oliën en ook massagelotions als tussenstof zorgt voor verminderde wrijving over de huid. Als gevolg hiervan is de grip op het onderliggende weefsel beperkt. De producten van Songbird zijn bedoeld om de behandelaar de controle te geven en laten houden, dat vinden wij een groot voordeel.

Tel hierbij op dat het met massagewax mogelijk is om heel precies te doseren is en dat het niet morst, ook is het verzorgend voor de huid en ruikt het heerlijk. Begrijp je nu waarom wij fan zijn?

Openingstijden

Maandag8.00 – 17.30 uur
Dinsdag8.00 – 19.00 uur
Woensdag8.00 – 17.30 uur
Donderdag8.00 – 17.30 uur
Vrijdag8.00 – 17.00 uur